ໃບອະນຸຍາດເຄື່ອນຍ້າຍສິນຄ້າກະສິກຳ ແລະ ຜະລິດຕະພັນກະສິກຳ
Permit for Agricultural Products and Goods Transfer
ຂໍ້ມູນທີ່ໄດ້ຮັບຈາກຂະແໜງການທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ | ||
---|---|---|
ປະເພດເອກະສານ | ອື່ນໆ | |
ວັນທີແກ້ໄຂຂໍ້ມູນລ່າສຸດ | 30.09.2020 | |
ພາກສ່ວນຮັບຜິດຊອບ | ພະແນກກະສິກຳ ແລະ ປ່າໄມ້, ນະຄອນຫລວງວຽງຈັນ
|
|
LSIC | A - ກະສິກໍາ, ປ່າໄມ້ ແລະ ການປະມົງ | |
ຜູ້ທີ່ສາມາດຍື່ນຂໍເອກະສານ |
ບຸກຄົນ ຫຼື ນິຕິບຸກຄົນ ທີ່ມີຈຸດປະສົງຢາກເຄື່ອນຍ້າຍສິນຄ້າກະສິກຳ ຢູ່ພາຍໃນປະເທດ ເພື່ອຈຸດປະສົງທາງດ້ານການຄ້າ |
|
ເງື່ອນໄຂໃນການຂໍເອກະສານ | ||
ຄໍາເຫັນເພີ່ມເຕີມ |
ສຳລັບສິນຄ້າທີ່ນຳເຂົ້າຈາກຕ່າງປະເທດ ຫຼື ສິນຄ້າພາຍໃນທີ່ມີຈຳນວນຫຼາຍ ເພື່ອຈຸດປະສົງທາງດ້ານການຄ້າ |
ເອກະສານທີ່ຕ້ອງປະກອບສຳລັບການຍື່ນຂໍເອກະສານ - ຄັ້ງທໍາອິດ | ||||
---|---|---|---|---|
ຊື່ | ໝາຍເຫດ | |||
ໃບຄຳຮ້ອງ | ສາມາດຮ່າງຂຶ້ນດ້ວຍຕົນເອງ |
|||
ສຳເນົາໃບທະບຽນວິສາຫະກິດ | ||||
ໃບອະນຸຍາດລົງທຶນ | ສຳເນົາ |
|||
ໃບອະນຸຍາດດຳເນີນທຸລະກິດກະສິກຳ ແລະ ປ່າໄມ້ | ສຳເນົາ |
|||
ໃບຢັ້ງຢືນຈົດທະບຽນສິນຄ້າ | ຈາກກົມປູກຝັງ, ກະຊວງກະສິກຳ ແລະ ປ່າໄມ້ (ຢາປາບສັດຕູພືດ, ແນວພັນພືດ ແລະ ຝຸ່ນ) |
|||
ໃບລາຍການສິນຄ້າ | ||||
ໃບຢັ້ງຢືນແຫຼ່ງກຳເນີນພືດຈາກປະເທດຕົ້ນທາງ |
ເອກະສານທີ່ຕ້ອງປະກອບສຳລັບການຍື່ນຂໍເອກະສານ - ຕໍ່ອາຍຸ | ||||
---|---|---|---|---|
ຊື່ | ໝາຍເຫດ |
ຮູບແບບການຍື່ນເອກະສານ | ||
---|---|---|
ການຍື່ນເອກະສານ | ຢູ່ທີ່ຫ້ອງການເຈົ້າຫນ້າທີ່ | |
ທີ່ຢູ່ຂອງພາກສ່ວນທີ່ຮັບຜິດຊອບ | ພະແນກກະສິກຳ ແລະ ປ່າໄມ້, ນະຄອນຫລວງວຽງຈັນ | |
ໄລຍະເວລາໃນການ ພິຈາລະນາຄຳຮ້ອງ (ວັນ) | 3 | ເອກະສານຄົບຖ້ວນແມ່ນບໍ່ກາຍ 3 ວັນລັດຖະການ |
ການຕໍ່ອາຍຸເອກະສານ | ||
---|---|---|
ເອກະສານມີກຳນົດອາຍຸ ຫຼື ບໍ່? | ມີ | |
ໃບອະນຸຍາດມີອາຍຸການນຳໃຊ້ຈັກເດືອນ? | 1 | |
ຂັ້ນຕອນ ແລະ ເງື່ອນໄຂສຳລັບການຕໍ່ອາຍຸເອກະສານ | ໃບອະນຸຍາດນີ້ໃຊ້ໄດ້ແຕ່ເທື່ອດຽວ ບໍ່ສາມາດຕໍ່ອາຍຸໄດ້ |
ຄ່າທຳນຽມສຳລັບການຍື່ນຂໍເອກະສານ | ||||
---|---|---|---|---|
ມີຄ່າໃຊ້ຈ່າຍ ຫຼື ບໍ່ | ຄ່າບໍລິການ | ຄ່າທຳນຽມທາງວິຊາການ | ຄ່າໃບຄຳຮ້ອງ | ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍທັງໝົດ |
ມີ | 0.00 | 100000.00 | 0.00 | 100000.00 |
ຄຳເຫັນ |
ອີງຕາມລັດຖະບັນຍັດຂອງປະທານປະເທດ ວ່າດ້ວຍຄ່າທຳນຽມ ແລະ ຄ່າບໍລິການ ເລກທີ 003/ປປທ |
ຄ່າທຳນຽມສຳລັບການຂໍຕໍ່ອາຍຸເອກະສານ | ||||
---|---|---|---|---|
ມີຄ່າຕໍ່ອາຍຸເອກະສານ ຫຼື ບໍ? | ຄ່າບໍລິການ | ຄ່າທຳນຽມທາງວິຊາການ | ຄ່າໃບຄຳຮ້ອງ | ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍທັງໝົດ |
ບໍ່ມີ | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
ຄຳເຫັນ |