ໃບຢັ້ງຢືນການຜະລິດທີ່ດີ
Good Manufacturing Practice (GMP) Certificate
ຂໍ້ມູນທີ່ໄດ້ຮັບຈາກຂະແໜງການທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ | ||
---|---|---|
ປະເພດເອກະສານ | ໃບຢັ້ງຢືນ | |
ວັນທີແກ້ໄຂຂໍ້ມູນລ່າສຸດ | 15.12.2020 | |
ພາກສ່ວນຮັບຜິດຊອບ | ກົມອາຫານ ແລະ ຢາ
|
|
LSIC | I - ການເຄື່ອນໄຫວກິດຈະກຳໃຫ້ທີ່ພັກເຊົາ ແລະ ອາຫານ | |
ຜູ້ທີ່ສາມາດຍື່ນຂໍເອກະສານ |
ຜູ້ປະກອບການທຸລະກິດອາຫານ |
|
ເງື່ອນໄຂໃນການຂໍເອກະສານ |
- ໄດ້ຮັບອະນຸຍາດດຳເນີນທຸລະກິດດ້ານອາຫານທີ່ເປັນທາງການ - ມີໂຮງງານຜະລິດ ແລະ ໄດ້ດຳເນີນການນຳໃຊ້ລະບົບ GMP ມາແລ້ວ |
|
ຄໍາເຫັນເພີ່ມເຕີມ |
ຕ້ອງມີໃບຢັ້ງຢືນການຈົດທະບຽນຜະລິດຕະພັນອາຫານພາຍໃນ ຈາກກົມອາຫານ ແລະ ຢາ ກ່ອນ |
ເອກະສານທີ່ຕ້ອງປະກອບສຳລັບການຍື່ນຂໍເອກະສານ - ຄັ້ງທໍາອິດ | ||||
---|---|---|---|---|
ຊື່ | ໝາຍເຫດ | |||
ໃບຄຳຮ້ອງ | ທີ່ຮ່າງຂື້ນມາເອງ |
|||
ຮ່າງເອກະສານຕາມລະບົບຫຼັກການຜະລິດທີ່ດີ | ||||
ໃບທະບຽນວິສາຫະກິດ | ||||
ໃບຢັ້ງຢືນການຂື້ນທະບຽນຜະລິດຕະພັນອາຫານພາຍໃນ |
ເອກະສານທີ່ຕ້ອງປະກອບສຳລັບການຍື່ນຂໍເອກະສານ - ຕໍ່ອາຍຸ | ||||
---|---|---|---|---|
ຊື່ | ໝາຍເຫດ |
ຮູບແບບການຍື່ນເອກະສານ | ||
---|---|---|
ການຍື່ນເອກະສານ | ຢູ່ທີ່ຫ້ອງການເຈົ້າຫນ້າທີ່ | |
ທີ່ຢູ່ຂອງພາກສ່ວນທີ່ຮັບຜິດຊອບ | ກົມອາຫານ ແລະ ຢາ, ກະຊວງສາທາລະນະສຸກ | |
ໄລຍະເວລາໃນການ ພິຈາລະນາຄຳຮ້ອງ (ວັນ) | 30 | ເອກະສານຄົບຖ້ວນແລ້ວ ຈະພິຈາລະນາອອກໃບຢັ້ງຢືນ ບໍ່ເກີນ 30 ວັນລັດຖະການ |
ການຕໍ່ອາຍຸເອກະສານ | ||
---|---|---|
ເອກະສານມີກຳນົດອາຍຸ ຫຼື ບໍ່? | ມີ | |
ໃບອະນຸຍາດມີອາຍຸການນຳໃຊ້ຈັກເດືອນ? | 24 | |
ຂັ້ນຕອນ ແລະ ເງື່ອນໄຂສຳລັບການຕໍ່ອາຍຸເອກະສານ | ຂັ້ນຕອນຂອງການຂໍຕໍ່ ແມ່ນຄືກັນກັບການຂໍໃໝ່ |
ຄ່າທຳນຽມສຳລັບການຍື່ນຂໍເອກະສານ | ||||
---|---|---|---|---|
ມີຄ່າໃຊ້ຈ່າຍ ຫຼື ບໍ່ | ຄ່າບໍລິການ | ຄ່າທຳນຽມທາງວິຊາການ | ຄ່າໃບຄຳຮ້ອງ | ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍທັງໝົດ |
ມີ | 30000.00 | 500000.00 | 5000.00 | 535000.00 |
ຄຳເຫັນ |
- ຄ່າທຳນຽມແມ່ນອີງຕາມລັດຖະບັນຍັດຂອງປະທານປະເທດ ເລກທີ 03/ປປທ, ມາດຕາ 45 ຂໍ້ 3.3 - ຄ່າບໍລິການ ແລະ ຄ່າແບບຟອມຄຳຮ້ອງແມ່ນອີງຕາມເຈົ້າໜ້າທີ່ແນະນຳ |
ຄ່າທຳນຽມສຳລັບການຂໍຕໍ່ອາຍຸເອກະສານ | ||||
---|---|---|---|---|
ມີຄ່າຕໍ່ອາຍຸເອກະສານ ຫຼື ບໍ? | ຄ່າບໍລິການ | ຄ່າທຳນຽມທາງວິຊາການ | ຄ່າໃບຄຳຮ້ອງ | ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍທັງໝົດ |
ມີ | 0.00 | 500000.00 | 2000.00 | 502000.00 |
ຄຳເຫັນ |
- ຄ່າທຳນຽມແມ່ນອີງຕາມລັດຖະບັນຍັດຂອງປະທານປະເທດ ເລກທີ 03/ປປທ, ມາດຕາ 45 ຂໍ້ 3.3 - ຄ່າແບບຟອມຄຳຮ້ອງແມ່ນອີງຕາມເຈົ້າໜ້າທີ່ແນະນຳ |